USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.55 10.70

У Ковельській громаді дітей захисників безплатно харчуватимуть у дитсадках та школах

13 Жовтня 2022 22:14
Сьогодні на засіданні виконкому Ковельради внесли доповнення до січневих рішень виконавчого комітету №4 «Про організацію харчування дітей у закладах загальної середньої освіти територіальної громади у 2022 році» та №5 «Про встановлення розміру плати для батьків за харчування дітей у закладах дошкільної освіти територіальної громади у 2022 році».

Про це інформують у Ковельській міській раді.

Відповідно, безплатним харчування будуть забезпечені:

– діти військовослужбовців Збройних сил України та інших військових формувань, створених відповідно до чинного законодавства України, співробітників правоохоронних органів, які беруть безпосередню участь у бойових діях, перебуваючи в районах виконання бойових завдань у період здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії;

– діти, чиї батьки зникли безвісти під час перебування в районах виконання бойових завдань на території України;

– діти, чиї батьки призвані на службу за мобілізацією та чиї батьки є добровольцями добровольчого військового формування Ковельської міської територіальної громади.

Також з міського бюджету фінансуватимуть харчування дітей з інвалідністю, які навчаються у спеціальних класах ЗЗСО І-ІІІ ступенів №8.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Манергейм Показати IP 14 Жовтня 2022 09:23
Не потрібно ділити дітей на атошних і не атошних не потрібний той розкол зі школи, нам потрібна згуртованість Нагадую шо тепер мобілізований який служить в області отримує мінімум 40 тисяч вдітий і накормлений по льотній нормі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus