USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.67

У Ковелі зіткнулися автомобілі, травмувалося троє людей

Сьогодні 10:05
У Ковелі 6 жовтня трапилася автопригода з травмованими. Відомо, що зіткнулися два автомобілі. Транспортні засоби отримали значні механічні пошкодження. Також травмувалися люди.

Як розповіли Волинським Новинам у диспетчерській службі Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, по приїзду медики обслуговували трьох пацієнтів.

Травмувалися двоє 24-річних чоловіків та 47-річна жінка. Двоє з постраждалих перебувають у стані середньої важкості. Ще один травмований отримав легкі тілесні ушкодження.

Читати ще: Попалась на порушенні ПДР: у Ковелі патрульні зупинили п’яну водійку

Усіх швидкою госпіталізували у Ковельське МТМО для огляду.
У пресслужбі ГУНП у Волинській області розповіли, що близько 19 години в Ковелі 47-річна водійка Kia не надала перевагу в русі автомобілю Renault та зіткнулася з ним. У ДТП травмувалися водій та пасажир Renault. Після надання медичної допомоги їх відпустили додому.

На місці аварії працювали слідчі поліції, розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило тілесні ушкодження потерпілим.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus