USD 41.20 41.55
  • USD 41.20 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

У Ковелі зіткнулися авто і мотоцикл, постраждав 18-річний водій

6 Червня 2024 09:16
5 червня близько 22:30 трапилася дорожньо-транспортна пригода у Ковелі на вулиці Володимирській.

Як повідомили свідки автопригоди, автомобіль здійснював поворот на заправку та зіткнувся з мотоциклістом. Водій двоколісного отримав тілесні ушкодження, його оглядати медики швидкої.

Також на місці події працювала слідчо-оперативна група.

За інформацією поліції, 42-річний ковельчанин, керуючи автомобілем Mercedes, не надав переваги у русі та зіткнувся з мотоцикломGEON за кермом якого перебував 18-річний житель селища Люблинець.

Попередньо, обидва водії тверезі.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, швидка виїжджала на виклик про ДТП. Медики обслуговували одного пацієнта. Чоловіка з закритим переломом гомілковостопного суглобу та саднами було доставлено у Ковельське МТМО.
Транспортні засоби поліцейські вилучили та помістили на арештмайданчик.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Досудове розслідування триває.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus