USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.34 10.60

У Ковелі випускників, які отримали найвищі результати з НМТ, нагородили грошовими сертифікатами

Сьогодні 09:00
Бути успішним – не лише престижно, але й вигідно. Учора на початку сесії міськради мер Ковеля Ігор Чайка вручив сертифікат на п’ять тисяч гривень випускнику ліцею імені Олени Пчілки Олегу Пінчуку.

Про це повідомили в Ковельській міській раді.

Юнак цього року єдиний у громаді склав мультипредметний тест на максимальні 600 балів. Це – результат його роботи упродовж всіх років навчання у школі, яку він закінчив із золотою медаллю.

Олег також був активним у житті свого навчального закладу, міста, він встигав тренуватися в танцювальному ансамблі «Барвінок». Тепер готується стати студентом. Каже, що поки визначається із вишем, спеціальністю.
Читати ще: Підсумки основної сесії НМТ-2024: троє волинян набрали по 600 балів

«Дякую батькам і вчителям за науку й виховання. Не зупиняйся, Олеже, на досягнутому, продовжуй розвиватися та вдосконалюватися. Вірю, що попереду на тебе чекають ще більші перемоги», – сказав Ігор Чайка, вітаючи юнака.
Ще одна винагорода на суму три тисячі гривень чекає на випускницю ліцею №11 Ірину Іваницьку, яка отримала 400 балів з двох предметів – української мови та української літератури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus