USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Ковелі вилучили контрафактні цигарки з російськими акцизними марками

14 Липня 2022 14:54
У Ковелі правоохоронці знайшли та вилучили партію контрафактних тютюнових виробів, частина яких позначена російськими акцизними марками.

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури у межах розслідування кримінального провадження про незаконне придбання, зберігання та транспортування з метою збуту підакцизних товарів (ч. 1 ст. 204 КК України) працівниками поліції попереджено потрапляння на ринок збуту контрафактних тютюнових виробів.

У ході оглядів транспортних засобів та санкціонованих судом обшуків 13 липня на складах у місті Ковелі виявлено та вилучено понад 200 ящиків цигарок, серед яких 75 –із марками акцизного податку російської федерації.
Як повідомили в обласній прокуратурі, триває досудове розслідування. Вирішується питання про накладення арешту на вилучені товари.
Вживаються заходи задля притягнення осіб, причетних до незаконної діяльності, до передбаченої законом відповідальності.

Досудове розслідування розпочате за матеріалами Волинського Управління внутрішньої безпеки ДВБ Національної поліції України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Смолка Показати IP 14 Липня 2022 16:24
Дайте попрацювати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus