USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Ковелі влаштували дозвілля для дружин загиблих військових

Сьогодні 16:46
У Ковелі продовжують реалізацію проєкту «Крила». Його запровадили в місті, щоб підтримати жінок, які проживають втрату близької людини через війну.

Сьогодні їм важливо відчувати, що вони залишились не самі, що є ті, хто готовий допомогти, подбати, розрадити, інформують у Ковельській міськраді.

У межах проєкту уже відбулося багато мотивуючих подорожей, зустрічей, майстер-класів. Безліч приємних вражень залишилося у жінок після мандрівки на лавандове поле, де вони могли відволіктися, перезавантажитись, побути наодинці з природою, відчути позитивні емоції.
Також повчились разом із керівником молодіжного центру «Місто ідей» Аліною Данилюк виготовляти воскові свічки. Майстер-клас гармонійно доповнив програму поїздки. І, звичайно, були фото серед розкішних лавандових пейзажів.

Читати ще: «Не жаліти, а співпереживати». Волинська психологиня розповіла, як спілкуватися з військовими

Директор центру соціальних служб, керівниця проєкту Інна Третяк розповіла, що разом з волонтерами намагаються, щоб заходи були різноманітними, наповнені змістом. Усі турбуються про психологічну підтримку жінок, яким стільки горя принесла війна.

«Ми стали уже своєрідною родиною, де всі знають один одного, де можна поділитися своїми переживаннями. Такі спільні вояжі ще більше нас єднають, зближують. Вони потрібні і важливі. Дякую усім, хто допомагає нам у цьому», – додає Інна Третяк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus