USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

У Ковелі відшукали двох неповнолітніх переселенок із Тернопільщини

7 Серпня 2023 13:39
Учора до поліції Тернопільської області звернулась 54-річна переселенка з Херсонщини про те, що її неповнолітня онучка не повернулась додому та перестала виходити на зв’язок.

Поліцейські відразу ж розпочали пошукові заходи, а орієнтування надіслали в інші області, повідомляє поліція Волині.

Отримавши оперативну інформацію, волинські ювенальні поліцейські знайшли зниклу дівчину у Ковелі на автостанції, де вона перебувала разом із подругою. Обом дівчатам по 17 років, протиправних дій щодо них ніхто не вчиняв.

Разом з цим, поліцейські з’ясували їхню історію.

«Близько пів року тому вони ще перебували в окупації у селі Олешківці, але російські війська вивезли цих дівчат без їхньої згоди до Краснодарського краю, де утримували їх тривалий час. Згодом, завдяки одній з українських волонтерських організацій, юнки таки повернулись в Україну, однак не додому, а вимушені були перебратись у Терпопільську область – у статусі внутрішньо переміщених осіб», – розповів начальник сектору ювенальної превенції Ковельського РУП Юрій Кузьмук.

Наразі неповнолітні вже в безпеці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus