USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

У Ковелі відбулася акція «Паска для воїна»

13 Квітня 2023 16:07
У Ковелі на площі Героїв Майдану відбулась акція «Паска для воїна». Її організували та провели освітяни, аби додати святкового настрою військовим напередодні Великого християнського свята – Великодня.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

До благодійного заходу доєднались колективи закладів освіти міста. Окрім смаколиків, діти передали захисникам малюнки, теплі побажання та вітання зі святом.

Міський голова Ігор Чайка подякував всім, хто підтримав акцію, яка в місті проводиться уже вдруге.

«У нашій єдності – запорука майбутньої Перемоги. Ці чудові пасхальні подарунки будуть проявом шани та поваги від жителів громади нашим захисникам», – сказав мер.
800 пасок освятили священники Свято-Благовіщенського собору.

Гостинці доставлять бійцям 111 Луганської бригади тероборони, щоб віддячити Героям за мужність і подарувати частинку родинного затишку під час свята Воскресіння Господнього.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus