USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.56 10.68

У Ковелі від коронавірусу померла лікарка-терапевт

2 Грудня 2020 09:19
У Ковелі від коронавірусу померла досвідчена лікар-терапевт, яка останнім часом працювала у приватній практиці Тамара Коцюбчик.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив колишній очільник Ковельського МТМО Олег Самчук, передає Волиньпост.

«Коронавірус забрав життя прекрасної Людини і одного з найкращих Лікарів – Тамари Віталіївни Коцюбчик. Це непоправна втрата для усіх, хто її знав. Довгий час вона очолювала відділення терапії Ковельського МТМО. Потім працювала у приватній практиці. Лікувала людей, сотні, а то і тисячі, з яких зараз живуть завдяки їй. Світла пам’ять! Щирі співчуття рідним і близьким!» – написав у дописі Олег Самчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Олена Показати IP 2 Грудня 2020 13:30
ЛЮДИНА і ЛІКАР з великої літери, приклад для наслідування. Ковельщина втратила професіонала, гарну і чуйну людину. Світла пам'ять Вам Тамаро Віталієвна! Дякуємо за врятовані життя!
Світлана Показати IP 2 Грудня 2020 19:24
Глибокий сум від непоправної втрати. Чуйна і добра людина, прекрасний лікар. Пам'ятаємо і любимо. Щирі співчуття родині і близьким. Світла пам'ять!
Людмила Показати IP 2 Грудня 2020 20:02
Щирі співчуття рідним і близьким. Дякуємо за все Тамаро Віталівна. В нашій пам'яті ви назавжди. Низький уклін Вам. Спочивайте з Богом.'

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus