USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.70 10.84

У Ковелі в лікарні після тривалого лікування помер військовий Олександр Бебес

Сьогодні 19:57
Нещадна війна з російськими окупантами продовжує свої страшні жнива на українській землі. Сьогодні у Ковелі в лікарні після тривалого лікування помер військовий із 77-ї бригади Бебес Олександр Васильович.

Герой (09.08.1996 року народження) із села Велемче отримав поранення при виконанні військового обовʼязку. Про це повідомила Голова Велемченської громади Анастасія Павлович.

«Непоправної втрати зазнала сім’я військовослужбовця, наша Велимченська громада та вся Україна. Олександр Бебес був Воїном по духу, люблячим сином, турботливим братом, надійним другом та побратимом. Усупереч тяжкій військовій реальності зберіг доброту серця та залишив світлий спомин в памʼяті побратимів та всіх хто його знав.

Світлого спочинку душі Воїна та молитовного супроводу. Сумуємо разом із родиною, низько схиляємо голови у скорботі. Висловлюю щирі співчуття рідним Олександра – батькам Василю Миколайовичу та Тетяні Миколаївні, сестрам Олені та Наталії, братам Василю та Андрію», – висловлює співчуття Анастасія Павлович.

Захисника привезуть додому завтра орієнтовно о 13:00 годині. (зустріч на вʼїзді в село з боку Теклиного).

Поховають воїна в пʼятницю, 4 жовтня.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus