USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У Ковелі рідним загиблих Героїв вручили їхні ордени

Сьогодні 16:36
У День державного прапора т. в. о. начальника Ковельського РТЦК та СП майор Олександр Лукʼянов висловив співчуття членам сімей полеглих захисників, подякував за належне виховання та підтримку їхніх синів, чоловіків і вручив державні нагороди – ордени «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це повідомили у Волинському обласному ТЦК та СП.

26-річний солдат Грушевінчук Роман Юрійович, сапер військової частини А7062, загинув 15 січня 2024 року від осколкових поранень під час виконання бойового завдання поблизу селища Діброва Луганської області.

Старший солдат Тимченко В’ячеслав Олександрович, стрілець-зенітник військової частини А7063, брав участь у боях на Донеччині та Луганщині. Загинув 10 грудня 2023 року поблизу селища Діброва Луганської області.

Молодший сержант Хатін Максим Анатолійович, командир відділення військової частини, загинув 1 грудня 2023 року в бою поблизу села Торське Донецької області.

Старший солдат Коцюбчик Олександр Андрійович, старший стрілець-оператор військової частини А7063, загинув 1 грудня 2023 року в бою поблизу села Торське Донецької області.

Солдат Гарань Віталій Миколайович, командир аеромобільного відділення військової частини А4350, прийняв свій останній бій 4 січня 2024 року поблизу міста Мар’їнка Покровського району Донецької області.

«Немає таких слів, яких було б достатньо, щоб описати повністю ту силу, велич і самопожертву героїв, які залишаються навічно в бою. Слова завжди менші, ніж те, що ми відчуваємо. І хай наші пам’ять й шана про героїв скажуть всім, що ми відчуваємо насправді та наскільки ми вдячні всім нашим захисникам і захисницям, чиє життя стало життям України», – зазначив майор Олександр Лук’янов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus