USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

У Ковелі реконструюють веслувальну базу

3 Березня 2023 22:02
Після того як веслувальна база в Ковелі повністю перейшла в комунальну власність міста, стало можливо планувати її майбутню реконструкцію.

Про це повідомив Ковельський міський голова Ігор Чайка.

«База нам дісталася в не найкращому стані. Нагадаю, що у червні 2022 року нам вдалося спільно з депутатським корпусом врегулювати питання із земельною ділянкою під веслувальною базою. І тепер місто може сповна опікуватися її розвитком. Тож станом на сьогодні ми запланували проєктні роботи на подальшу реконструкцію та модернізацію веслувальної бази», – зазначив він.

Зі слів міського голови, на черговій лютневій сесії міської ради 2023 року депутати проголосували за те, щоб спрямувати на ці роботи з вільних залишків бюджету громади 380 000 грн.

До комплексу проєктних робіт входить проведення топографічного знімання території, розробка передпроєктної пропозиції реконструкції веслувальної бази, ландшафтний дизайн території, виготовлення самого проєкту реконструкції.

«Роботи багато, але ростуть діти. А наша веслувальна школа має гарні традиції, олімпійських вихованців і чудовий потенціал, щоб і в майбутньому бути предметом нашої гордості та однією зі спортивних і туристичних фішок Ковеля», – додав Ігор Чайка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus