USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.53

У Ковелі проводять поточний ремонт доріг

16 Червня 2022 08:31
У Ковелі продовжують дбати про благоустрій міста. Наразі тривають відновні ремонтні роботи на дорогах.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

«На вулицях працюють дві підрядні організації: ПрАТ «Ковельське ШБУ №63» та ТзОВ «Ідея». У найближчі терміни вони приведуть до ладу асфальтне покриття, що поліпшить якість міських шляхів. Нині роботи ведуть на Заводській, Холмській та Володимирській. Заплановано ремонт на вулицях Незалежності, Грушевського, Левицького, Будищанській, Гагаріна, Винниченка, Воля, Данила Галицького, 40 років Перемоги, Фабричній», – розповідає начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Сергій Дудка.
Навесні в місті вже провели вирівнювання поверхонь дорожнього покриття на вулицях у центральній частині міста, а також в районі Брестської та Володимира Кияна.

Варто зауважити, що поки в Україні діє воєнний стан, будь-які видатки з місцевих бюджетів на капітальні ремонти призупинено. Тому зосереджують увагу на поточних ремонтах найбільш важливих ділянок, де велика інтенсивність руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus