USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

У Ковелі провели в останню путь військового Олександра Ризванюка, який повернувся з-за кордону захищати Україну

21 Липня 2023 18:05
Сьогодні Ковельська громада провела в останню земну дорогу Олександра Леонідовича Ризванюка. Чоловік у перші дні повномасштабного вторгнення полишив роботу за кордоном і добровільно став до лав Збройних сил України.

Про це інформують у Ковельській міській раді.

Наш земляк воював у сьомому прикордонному загоні. Він захищав свою сім’ю, країну. А 18 липня на Донеччині його життя обірвала війна. Тепер йому назавжди 40.
Олександр жив у Ковелі. Виховувався у родині залізничників, де довгий час працював його тато, нині – брат. Коли створив власну сім’ю, то згодом почав зводити будинок у сусідньому селі Вербка. Для того, щоб мати кошти, поїхав працювати у Бельгію. Після 24 лютого повернувся, хоча мав повне право, як батько трьох дітей, не йти на фронт.
У юності Саша здобув спеціальність електрика у місцевому професійно-технічному училищі. Втім, був майстром на всі руки. А ще Олександр любив природу, рідну землю, засівати поля.
«Сьогодні ще одна нива залишиться без господаря, без господаря залишився його дім, який він не встиг добудувати. Мама не обніме сина, дружина – чоловіка, а діти не відчують батьківської теплоти. Схиляємо низько голови перед Героєм. Дякуємо за все, що він зробив для країни та кожного з нас», – сказав під час громадянської панахиди міський голова Ігор Чайка.
Співчуття рідним, друзям, усім, хто знав Олександра, від імені побратимів висловив Володимир Прокопчук: «Важко говорити. Спасибі батькам за такого сина. Шкода, дуже шкода, що його уже нема. Він був дуже хорошим другом, людиною. Його усім не вистачатиме Спочивай з миром, друже, брате».

Поховали Олександра Ризванюка на кладовищі села Вербка, поруч із батьком.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus