USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

У Ковелі працівниця ТЦК вимагала $600 за посвідчення військовозобов’язаного: суд її оштрафував

18 Лютого 2024 10:04
Працівницю ТЦК на Волині, яка вимагала $600 хабара за вплив на службових осіб щодо отримання посвідчення військовозобов’язаного, оштрафували на понад 42 тисячі гривень.

Відповідний вирок ухвалив Ковельський міськрайонний суд.

На лаві підсудних опинилася уродженка Ковеля Руслана О., яка перебуває на військовій службі. З матеріалів справи відомо, що волинянка є відповідальною за ведення загального діловодства та здійснення контролю за вхідною кореспонденцією, що має термін виконання. За інформацією ТРК «Аверс», жінка працювала у Ковелі в місцевому ТЦК кухаркою та позаштатним діловодом.

Читати ще: Судять впливову кухарку-діловодку з ТЦК на Волині

18 травня минулого року поблизу салону краси «Форевер-Янг» на вулиці Театральній у Ковелі Руслана О. надала знайомому чоловікові, на ім’я якого і були документи, тимчасове посвідчення військовозобов'язаного. Вже у середині приміщення від нього жінка отримала неправомірну вигоду в розмірі $600 США за вплив на ухвалення рішення службових осіб щодо видання тимчасового посвідчення військовозобов'язаного та встановлення мінімального розміру штрафу за несвоєчасну його постановку на військовий облік.

До слова, раніше вона повідомляла знайомому чоловіка, що в разі офіційного отримання посвідчення військовозобов’язаного він може отримати повістку про мобілізацію до Збройних сил України.

Прокурор та Руслана О. уклали угоду про визнання винуватості. Затвердивши угоду, суд оштрафував волинянку на 42500 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
хз Показати IP 18 Лютого 2024 11:28
тепер доведеться підняти тарифи щоб відбити видатки
Ірина Показати IP 18 Лютого 2024 12:24
Ще ви забули написати, що вона і далі там і працює. Діагноз українському судочинству, владі і військовому керівництву. Картина маслом.
ABC Показати IP 18 Лютого 2024 18:06
Якщо вже звичайна куховарка там гроші вимагаю, то що в цих ТЦК робиться на вищих посадах? Ті ТЦКшники скоро мільярдерами стануть, заробляючи на людських життях.
Олег Показати IP 18 Лютого 2024 21:27
Свобода слова хахаха
Ваня Показати IP 19 Лютого 2024 19:28
Так коли немає військового квитка у 27,не зробив то штраф 1000грв,нічоги не зрозумів.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus