USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

У Ковелі, попри «червону» зону, відновлюють роботу дитсадки та школи

8 Листопада 2020 19:59
У понеділок, 9 листопада, у Ковелі відновлюють роботу дитсадки та школи.

Про це повідомив начальник управління освіти Віктор Бичковський, йдеться на сайті Ковельської міської ради.

«Державна комісія ТЕБ та НС послабила карантинні обмеження у «червоній» зоні, в якій нині знаходиться Ковель, та дала дозвіл на роботу закладам освіти. Втім, дуже прошу усіх учасників освітнього процесу дотримувались протиепідемічних вимог», – наголошує Віктор Васильович.

Як повідомлялося, Ковель від 2 листопада перебуває у «червоній» карантинній зоні. Місцеві підприємці вийшли з протестами проти посилення карантинних обмежень. 4 листопада вони перекрили міжнародну трасу Київ-Варшава. Новообраний мер Ковеля Ігор Чайка виступив за послаблення санітарних та протиепідемічних заходів з урахуванням вимог та зобов’язань підприємців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ковельчанка Показати IP 9 Листопада 2020 07:25
Що тут скажеш? При такому рівні захворюваності і відсутності місць в лікарні ввести очне навчання можуть тільки люди без розуму і совісті' Яким начхати і на дітей і на вчителів. В інших містах переводять на дистанційне, а в Ковелі керує містом базар

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus