USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Ковелі попрощалися з загиблим воїном Андрієм Шевченком

30 Грудня 2023 16:22
У Ковелі віддали останні почесті воїну, який майже два роки боронив Україну на фронті. Сьогодні громада попрощалася з Андрієм Валерійовичем Шевченком.

Про це повідомили у міськраді.

Народився ковельчанин 5 червня 1977 року у Ковелі. Навчався у школі № 10. Пройшов строкову службу.

1 березня 2022 року його мобілізували. 26 листопада нинішнього року Андрій отримав дуже важкі поранення від підриву на ворожій міні в районі населеного пункту П’ятихатки Запорізької області.

На жаль, через понад місяць після поранення життя Андрія Шевченка обірвалося у рідному Ковелі.

«Непростим був його життєвий шлях. Поваги заслуговує те, що Андрій Шевченко став на захист своєї країни, гідно виконував обов’язок. Висловлюю співчуття рідним Андрія Шевченка – дітям, братові, дружині, усім, хто його знав і любив», – зазначив міський голова Ігор Чайка під час громадянської панахиди.

Поховали воїна на Алеї Героїв міського кладовища.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus