USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.74

У Ковелі п'яний водій спричинив ДТП і втік з місця події

30 Січня 2021 10:26
Ковельчанин пропонував кошти поліцейським, аби уникнути відповідальності за скоєне ДТП в стані сп’яніння.

Про це повідомляє Ковельське районне управління поліції Волинської області.

Вчора близько 20 години до Ковельського районного управління надійшло повідомлення про те, що по вулиці Брестській у місті Ковелі, сталася дорожньо-транспортна пригода, один з учасників якої, водій «Опель Вектри», втік з місця події.

Працівниками сектору реагування патрульної поліції було зупинено вказаний автомобіль на одній із вулиць міста. Аби уникнути відповідальності, керманич залишив у підлокітнику службового автомобіля кошти.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Ковельського районного управління поліції, яка зафіксувала факт дачі неправомірної вигоди 35–річним жителем Ковеля.
Вирішується питання про внесення відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Окрім того, на водія складено адмінматеріали за частиною 1 статті 130 (Керування водієм у стані сп’яніння), статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), статтею 124-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 31 Січня 2021 04:35
120 грн? Дивак, наробив ще собі проблем

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus