USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

У Ковелі для шкіл та садків закупили обладнання для приготування здорової їжі

7 Липня 2023 09:48
У Ковельській громаді продовжують модернізувати харчоблоки у закладах освіти.

Як повідомив міський голова Ігор Чайка, придбали 8 пароконвектоматів для семи великих шкіл та одного дитсадка Ковеля. На це з бюджету виділили 1 млн 100 тис. грн.

«Харчування наших дітей має бути якісним та безпечним. В цьому питанні не має бути компромісів.

З реформою шкільного харчування поступово змінюємо не лише меню, а й велику увагу приділяємо способу приготування страв. Аби їжа була без шкідливих жирів та зі збереженням корисних властивостей продуктів.

Раніше ми придбали пароконвектомати для ліцею № 10, який одним із перших у місті запровадив нове шкільне меню, та для дитсадка № 8. Відтоді отримали багато схвальних відгуків від кухарів, що вже випробували обладнання і були задоволені якістю страв.

Тепер на кухнях уже десяти навчальних закладів міста: шкіл № 1, 3,7,8,10,11,12,13; дитсадків № 8 та 11 з допомогою пароконвектоматів готуватимуть здорову та смачну їжу для дітей», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus