USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.55
  • PLN 10.60 10.75

У Ковелі авто збило чоловіка

Сьогодні 09:33
Дорожньо-транспорна пригода трапилася вчора, 12 вересня, у Ковелі.

Як відомо, водій авто здійснив наїзд на чоловіка. Постраждалий отримав тілесні ушкодження.

На місці ДТП працювали слідчо-оперативна група та медики швидкої.

Як розповів Волинським Новинам завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, медикам надходив виклик про аварію з постраждалими у Ковелі.

Читати ще: У Володимирі авто збило чоловіка. Відео

Допомоги потребував один травмований. Чоловіка з підозрою на закриту-черепно мозкову травму, струс головного мозку та забійною раною лобної ділянки голови госпіталізували у Ковельське МТМО.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області зазначили, що 24-річний водій автомобіля Toyota не вибрав безпечної швидкості та допустив наїзд на пішохода 2002 року народження. Постраждалий переходив проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переході. Чоловік травмувався.

Відомості внесено до ЄРДР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus