USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

У Ковелі – аварія на старому каналізаційному колекторі

21 Березня 2024 09:30
20 березня на каналізаційному колекторі діаметром 600 мм на вулиці Полковника Литвинюка у Ковелі сталася аварія. На одній з ділянок утворилося провалля.

Про це повідомили в «Ковельводоканалі».

Колектор, якому, до слова, понад 50 років, пропускає стічні води, які надходять з усього мікрорайону «Сільмаш».

Він повністю відамортизований та має значні ураження верхньої частини залізобетонного трубопроводу газовою корозією.

Глибина залягання колектора більше 4 м, а також високий рівень грунтових вод створюють дуже складні умови виконання робіт. Комунальники вже почали перекачування стічних вод на аварійній ділянці, але ремонтні роботи заплановані на 21 березня.

Читати ще: На двох каналізаційно-насосних станціях Луцька встановлять новітнє обладнання для автоматичного очищення стічних вод

«Ми потребуємо також допомоги мешканців мікрорайону. Просимо жителів вулиць Заводська, Відродження, Тараса Боровця, Полковника Литвинюка, Данила Галицького, Рудика 20 і 21 березня максимально обмежити скидання стічних вод у каналізаційні мережі», – написали комунальники.

Як додали у Ковельводоканалі, якщо місцеві жителі не зменшать потік стічних вод у колекторі – доведеться обмежити водопостачання усього мікрорайону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus