USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У Ковелі 42 шахісти змагались за Кубок громади

14 Листопада 2023 20:42
Нещодавно у місті пройшов Кубок Ковельської громади з шахів 2023. Його учасників на відкритті змагань привітала директор КДЮСШ імені Євгена Кондратовича Олена Клімашевська та побажала усім чесної боротьби та перемоги.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

У відбірковому турі за дошки сіли 42 спортсмени різного віку. У фінал змагань, які проходили за олімпійською системою, могли потрапити 16 найкращих шахістів серед чоловіків та 4 – серед жінок.

Володарем кубка Ковельської ТГ серед чоловіків став кандидат в майстри спорту Станіслав Бондаренко, срібним призером – першорозрядник Андрій Мойсіюк, бронзовим – кандидат в майстри спорту Олександр Закордонець.
Серед жінок перемогу святкувала першорозрядниця Ангеліна Кашинська, друге місце посіла Валерія Козак, третє – Світлана Гузь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus