USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

У Ковелі 13-річний хлопець викрав авто Jeep Compass

Сьогодні 17:21
Учора, 9 жовтня, до поліції звернувся 39-річний житель Луцька, який повідомив, що від під’їзду будинку невідомий викрав його автомобіль Renault Megane.

Про це інформує поліція Волині.

Зловмисник представився правоохоронцем, власник транспортного засобу злякався та покинув автомобіль з ключем у замку запалювання.

У вівторок, 8 жовтня, з аналогічною заявою до поліції звернулася 36-річна жителька Ковеля. У заявниці викрали Jeep Compass, який жінка залишила на декілька хвилин без нагляду із заведеним двигуном біля свого будинку.

Читати ще: У Луцьку сторож автошколи вкрав авто та зіткнувся з трьома машинами. Як його покарали

За цими фактами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом.

Співробітники кримінальної поліції за інформаційно-аналітичної підтримки відділу кримінального аналізу та оперативних служб ГУНП встановили особи зловмисників.

Так, до незаконного заволодіння автомобілем Renault Megane у Луцьку причетний раніше судимий 41-річний місцевий житель. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Сьогодні затриманому повідомили про підозру в інкримінованому злочині, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

У Ковелі ж автівку викрав 13-річний хлопець. Після завершення досудового розслідування кримінальне провадження скерують до суду з клопотанням про застосування заходів виховного характеру.

Слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus