USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.72 10.88

У команди – новий логотип: гравці та керівництво «Старого Луцька» зустрілися з вболівальниками. Фото

Сьогодні 15:40
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк» влаштував відкриту передсезонну зустріч. Менеджери клубу розповіли про старт нового сезону Суперліги. Також презентували оновлену форму та логотип клубу.

На зустріч, що відбулася 30 вересня в стінах спорткомплексу Волинського національного університету, зібралися гравці першої команди, гравці молодіжного та юнацьких складів, тренери, адміністративний склад, представники влади, вболівальники.

Як зазначили в клубі, така зустріч дає змогу ближче познайомитися з гравцями і тренерами. А для молодого покоління баскетболістів це ще й мотивація до занять, щоб у майбутньому ставати сильнішими. Розпочали із виконання Державного Гімну та вшанування загиблих у російсько-українській війні.

Читати ще: БК «Старий Луцьк» представив склад на новий сезон: хто покинув команду, кого підписали
На початку слово взяв президент «Старого Луцька» Олексій Мельник. Він подякував українським військовим за можливість грати в баскетбол та побажав усім командам вдалого сезону.

До слова, «Старий Луцьк» вдруге поспіль заявив молодший склад у Першу лігу України. Так, гравці віком 15-19 років отримають неабиякий досвід, адже вони змагатимуться з більш віковими командами. Кращі у перспективі потраплять в основний склад.

Тим часом баскетболісти 2010 та 2011 років народження гратимуть у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі.
Читати ще: У Луцьку визначили переможців кубка з баскетболу 3х3 серед юнаків. Фото

Головний тренер Дмитро Чайковський від імені луцької команди пообіцяв викладатися в кожній грі та тішити вболівальників результатами.

«Першочергово дякую захисникам та захисницям України. Своєю чергою, хочу пообіцяти, що ми будемо максимально викладатися на майданчику, щоби порадувати наших глядачів», – акцентував Дмитро Чайковський.
Щодо завдань на сезон, то тренер висловився обережно. Мовляв, позиції команди визначаться вже під час ігор.

«У кожному матчі будемо грати на перемогу. Однозначно, команда стала цікавішою і різноплановою. Хочеться, як і щороку, боротися за найвищі нагороди. Але у всіх команд був незвичний підготовчий період. Лише, напевне, клуб із Дніпра мав повноцінну підготовку. Ми ж почали готуватися десь за п’ять тижнів до сезону. Думаю, уже в процесі зрозуміємо наше місце поміж інших команд. Але від себе і від керівництва хочу поставити завдання змагатися за медалі», – розповів головний тренер.
Після відходу Володимира Коцька роль нового капітана «Старого Луцька» рішенням гравців виконуватиме Антон Мусієнко. Баскетболіст закликав підтримувати команду та запросив охочих відвідувати домашні матчі клубу.

«Для нашої команди важливо, щоб глядачі приходили на ігри й на такі заходи. Новий сезон почнеться із вболівальниками в залі. Хочу згадати нашу останню гру плей-оф, коли на трибунах була чудова атмосфера. Вважаю, що ми маємо підтримувати ту атмосферу і грати на повну всі 40 хвилин. Спробуємо виграти якомога більше ігор», – відзначив новоспечений капітан.
Слова підтримки команді висловили представники влади – директор департаменту молоді та спорту Луцькради Володимир Захожий та депутат Волиньради Андрій Бокоч. Вони запевнили, що місто та область сприятимуть розвитку луцького клубу, який став брендом для Волині.

Читати ще: Розвиток вмінь і пошук талантів: «Старий Луцьк» зібрав десятки дітей на баскетбольний тренувальний табір

Своєю чергою, декан факультету фізичної культури ВНУ Василь Пантік та директор Волинської ОДЮСШ Дмитро Піддубний наголосили, що клуб матиме якісну інфраструктуру для тренувань, публічних заходів і матчів Суперліги.
Після низки виступів президент та головний тренер вручили баскетболістам форму з новим логотипом. Цьогоріч команду поповнили шестеро гравців: Степан Лесик, Павло Горобченко, Максим Михайлов, Аррон Рідлі, Ісая Тернер та Антон Тартаковський.

«Наш клуб, як і будь-який інший, прагне вдосконалюватися. Ці зміни викликані тим, щоби бути конкурентоздатними в майбутньому», – прокоментував підписання головний тренер Дмитро Чайковський.
Поміж молодших складів розіграли сувенірну продукцію. На завершення гравці та тренери спілкувалися з глядачами.

Нагадаємо, перші поєдинки нового сезону Суперліги луцький клуб зіграє 3 та 4 жовтня проти «Київ-Баскет» і «Говерли» відповідно.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus