USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині у колишньому військовому містечку продають медпункт

24 Вересня 2023 22:20
Відділ управління майном комунальної власності виконавчого комітету Ковельської міської ради виставив на аукціон будівлю медпункту, що розташована на території колишнього військового містечка.

Торги тривають на сайті prozorro.sale.

Як вказано, площа будівлі – 201,8 квадратного метра. Це одноповерхова споруда, розміщена в периферійній частині Ковеля на території колишнього військового містечка на вулиці Володимира Кияна, 51.

Приміщення довгий час не використовувалося, воно перебуває в напіврозібраному та напівзруйнованому стані.

Рік побудови – 1900-й.
Площа земельної ділянки, на якій розташовано нерухомість, – 0,2548 гектара. Її цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров'я та соціальної допомоги. Кадастровий номер – 0710400000:42:006:0042.

Земельна ділянка не є предметом купівлі-продажу.

Стартова ціна будівлі медпункту – 63 840 гривень.

Нагадаємо, Любешівська багатопрофільна лікарня пропонувала під оренду частину приміщення поліклінічного відділення площею 33 квадрати. Цільове призначення об’єкта оренди – для розміщення зубопротезної лабораторії.

Голобська селищна рада Ковельського району віддавала в оренду низку приміщень адміністративного корпусу поліклініки, що на вулиці Незалежності, 11б у Голобах. Для цього вона оголошувала шість аукціонів.

Як ми писали, в Луцькому районі, в селі Козин, віддавали в оренду за 1460 гривень приміщення фельдшерсько-акушерського пункту.

ФАП можна було орендувати теж у селі Стобихівка Камінь-Каширського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus