USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Колодяжному вантажівка з'їхала в кювет і перекинулась

16 Квітня 2021 10:03
Сьогодні вранці під час патрулювання на автодорозі М-19 (Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече), у населеному пункті Колодяжне, патрульні виявили дорожньо-транспортну пригоду за участю вантажного транспортного засобу.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції Волині.

Інспектори встановили, що 48-річний водій, керуючи автомобілем DAF XF з причепом Schmidt, не був уважним, не врахував дорожню обстановку та допустив з’їзд на узбіччя, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся та зазнав механічних пошкоджень.

Патрульні склали на водія адміністративний матеріал за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.
Патрульні зауважують, що за січень-березень 2021 року на дорогах області трапилося 32 ДТП через перекидання транспортного засобу. З них 6 ДТП – з травмованими, в яких травмувалися 8 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus