USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

У Княгининку в автомобілі знайшли наркотики та пристрої для їх вживання

21 Вересня 2021 13:24
Учора в селі Княгининок Луцького району, під час патрулювання, у поле зору працівників поліції потрапив підозрілий автомобіль. Під час перевірки у багажнику транспортного засобу поліцейські виявили поліетиленовий пакет із сухою речовиною, зовні схожою на наркотичну, каністру з нашаруваннями невідомої речовини, ваги, блістер з таблетками «парацетамол», шприц, термометр, два мобільних телефони, трубку для куріння, фольгу. За кермом автомобіля перебував 26-річний лучанин разом пасажиром.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Виявлені речовини й предмети вилучили та направлять до Волинського науково-дослідного експертного-криміналістичного центру МВС України.
Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України. Під час досудового розслідування буде з’ясовано усі обставини події.
Працівники поліції спільно із небайдужими громадянами продовжують патрулювання задля попередження розміщення закладок психотропних речовин та їх виявлення на території Княгининської громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus