USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

У Ківерцівській громаді змагалися волейболістки

19 Грудня 2022 23:22
17 грудня в селі Озеро Ківерцівської громади відбувся відкритий чемпіонат Ківерцівської ДЮСШ з волейболу серед дівчат 2006 року народження та молодших, присвячений Дню святого Миколая.

Змагання відбулися за фінансової підтримки Ківерцівської міської ради.

Участь у змаганнях взяли п’ять команд – дві команди Ківерцівської ДЮСШ та три команди Колківської громади.

Перед початком змагань відбулось урочисте відкриття, прозвучав Державний гімн України та учасники змагань вшанували хвилиною мовчання всіх хто віддав своє життя за незалежність України.

Учасників змагань прибули привітати Ківерцівський міський голова Олександр Ковальчук, директор Озерського ліцею Іван Носко та директор Ківерцівської ДЮСШ Олександр Левчук.

Присутні побажали учасникам гарної, змістовної гри, перемоги та миру. А також подякували ЗСУ за можливість проводити різні заходи у такий складний час.

За підсумками змагань переможцем стала команда Ківерцівської ДЮСШ-1, друге місце посіла команда Ківерцівської ДЮСШ-2, третє місце здобула команда Великоосницького ліцею, четверте місце – команда Рудниківського ліцею та п’яте місце – команда смт. Колки.

Призери змагань були нагороджені грамотами і медалями, а всі учасники отримали солодкі призи.

Переможцям побажали результативної гри та перемоги у фіналі чемпіонату області, який відбудеться 21 грудня у Луцьку3.

Команду до змагань підготували тренери-викладачі відділення волейболу Ківерцівської ДЮСШ Роман Оніщук та Олександр Степанов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus