USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Ківерцях встановили патріотичну ялинку

16 Грудня 2022 22:10
У Ківерцях на площі Чорновола до різдвяно-новорічних свят встановили оригінальну патріотичну ялинку.

Про це повідомили в Ківерцівській міськраді.

Світлодіодними вогнями цьогоріч дерево та площу не прикрашали. Коштів з місцевого бюджету на встановлення ялинки не витрачали. Урочистого відкриття та масових гулянь на площі проводити не будуть.

«Щиро дякуємо ЗСУ за можливість не змінювати щорічних новорічних традицій та встановити ялинку для діток нашої громади. Також висловлюю вдячність усім причетним до монтажу та оздоблення різдвяного дерева, зокрема працівницям Центру позашкільної освіти за допомогу у виготовленні патріотичних прикрас та начальнику відділу організаційної роботи міської ради Мар’яні Семенюк за дизайн та супровід процесу», – зазначив міський голова Олександр Ковальчук.

Нагадаємо, у Нововолинську цьогоріч не буде головної ялинки. Аналогічні рішення ухвалили у Луцькій громаді та у Володимирі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus