USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Ківерцях утеплять центр позашкільної освіти. Скільки витратять

9 Жовтня 2023 08:29
Гуманітарний відділ Ківерцівської міської ради оголосив тендер на капітальний ремонт будівлі Ківерцівського центру позашкільної освіти (з впровадженням заходів енергозбереження) на вулиці Киричука, 1 у місті Ківерці Луцького району.

Торги тривають на сайті держзакупівель. Пропозиції учасників приймають до 12 жовтня.

Очікувана вартість ремонту становить 5,62 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, капітальний ремонт будівлі Ківерцівського центру позашкільної освіти включатиме перекриття покрівлі, заміну дверей, утеплення фасадів мінеральними плитами, утеплення цоколя, улаштування відмостки, мощення бруківки, блискавкозахист тощо.

Усі роботи планують завершити до 31 грудня 2023 року.

Гарантійний термін становитиме 12 місяців.

Нагадаємо, в селі Римачі Вишнівської громади Ковельського району протягом року планують здійснити капітальний ремонт покрівлі та фасадів місцевого ліцею. Вартість заходів з енергозбереження оцінили в майже п’ять мільйонів гривень.

Капітальний ремонт даху запланували для двоповерхової частини будівлі Підгайцівського ліцею Підгайцівської сільської ради Луцького району. Вартість робіт оцінили в понад п’ять мільйонів гривень.

Капітальний ремонт даху із впровадженням енергозбереження зроблять у ліцеї села Суходоли Володимирської міської ради. Вартість робіт – 4,7 мільйона гривень.

Будівлю Млинівської гімназії Ратнівської селищної ради також приведуть до ладу: за понад чотири мільйони гривень там відремонтують покрівлю та утеплять фасад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus