USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

У Ківерцях попрощалися з воїном Олександром Матіюком, який загинув біля Часового Яру

Сьогодні 13:55
Вчора, 30 серпня, у рідні Ківерці на щиті назавжди повернувся мужній захисник України, старший солдат Матіюк Олександр Анатолійович.

Про це повідомили у міськраді.

Народився Олександр Матіюк 13 травня 1977 року в Ківерцях. Навчався у першій міській школі.

Загинув старший солдат Матіюк Олександр Анатолійович 25 серпня 2024 року на полі бою поблизу Часового Яру Донецької області, отримавши поранення під час мінометного обстрілу ворогом позицій сил оборони.

Прощання з Героєм було велелюдним – ківерчани, схиливши голови та вклякнувши на колінах, зустрічали скорботний кортеж, який прослідував вулицями міста до рідної хати. Прощалися з воїном рідні, друзі, бойові побратими та щирою молитвою просили Господа про спокій душі Героя, який віддав своє молоде життя за волю та незалежність України. Вшанували пам’ять воїна-захисника очільники громади.
Скорботна процесія прослідувала вулицями міста від рідного дому до собору Покрову Пресвятої Богородиці, де чин поховання звершили священники Ківерцівського деканату ПЦУ, очолюваного протоієреєм Іваном Семенюком.

Місцем вічного спочинку для воїна-захисника стала Алея Слави на міському цвинтарі. Воїни почесної варти тричі відсалютували Герою, шануючи його ратний подвиг.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття родині Героя. Вічна пам’ять, честь та незгасна слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus