USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

У Ківерцях біля ліцею №4 облаштували велопарковку з навісом на 40 місць

13 Березня 2023 18:53
У рамках національної кампанії «Велосипедом до школи» у Ківерцях на подвір’ї ліцею № 4 встановили велопарковку критого типу.

Про це інформує навчальний заклад у мережі.

Національна кампанія «Велосипедом до школи» відбулася в межах проєкту «Впровадження освіти з безпеки руху на велосипеді в українських школах», що реалізує U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Як інформує Суспільне, у проєкті взяли участь 140 учасників з усієї України. З них відібрали лише 15. Серед них – ківерцівський ліцей № 4, де навчається багато дітей з навколишніх сіл та доїжджають до школи велосипедами.

«Велопарковка біля ліцею стояла вже давно, але вона не була критою, вона хоч і велика, але паркомісць все одно бракувало, та й конструкція парковки була так собі», – написав у мережі ківерчанин та організатор веломандрівок Олег Вілігурський.

Школи-переможниці проєкту, серед яких ківерцівський ліцей, отримають: сучасні велопарковки з накриттям для довгострокового зберігання велотранспорту на 40 паркомісць; набір велоінструментів; два навчальні велосипеди з шоломами; допомогу в облаштуванні навчального майданчика; навчання і сертифікація веломенторів, методичні матеріали та менторську підтримку для двох вчителів.

Наразі у ліцеї вже облаштували велопарковку. Наступним буде створення тренувального майданчика на території закладу для проведення практичних занять з безпеки руху, підготовка веломенторів та проведення освітніх заходів для юних велосипедистів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus