USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

У Ківерцях підлатали частину водогону

27 Грудня 2022 21:02
Днями у Ківерцях комунальники провели технічне обслуговування зовнішньої мережі водопостачання. Ремонтні роботи здійснили на вулиці Літописній.

Як повідомили у Ківерцівській громаді, на аварійній ділянці водогону облаштували поліпропіленову трубу та замінили несправні засувки.

"У зв'язку з численними зверненнями громадян щодо аварійності водопроводу по вулиці Літописна у місті Ківерці проведено технічне обслуговування зовнішньої мережі водопостачання зазначеної вулиці на ділянці від вулиці Київська до вулиці Князя Романа Великого (перейменована Матросова).

Роботами передбачалося влаштування поліпропіленової труби діаметром 110 мм, протяжністю близько 350 метрів та заміна несправних засувок водопровідних без здійснення демонтажу існуючої вітки водопроводу", – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus