USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

У Ківерцях орден загиблого військового вручили його сестрі

21 Липня 2023 20:21
У Ківерцях під час сесії міської ради орден «За мужність» III ступеня, яким нагородили посмертно військового Володимира Баса, вручили його сестрі.

Про це інформує Ківерцівська міськрада.

Засідання 28 чергової сесії Ківерцівської міської ради восьмого скликання розпочалося з хвилини мовчання. Присутні вшанували пам’ять воїнів та мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

На цьому засіданні сесії був присутній начальник групи морально-психологічного забезпечення Луцького РТЦК та СП підполковник Юрій Хомяк. Він вручив Орден «За мужність» III ступеня (посмертно) сестрі загиблого військовослужбовця Баса Володимира Ірині Гут.

Бас Володимир Анатолійович 1987 року народження загинув 10 вересня 2022 року в районі населеного пункту Мале Веселе Харківської області в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus