USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.55 10.75

У Ківерцях на закинутому заводі знайшли непритомного чоловіка

10 Вересня 2017 10:59
На закинутому заводі підлітки знайшли чоловіка без свідомості, який впав у підвал.

7 вересня близько 16:00 на пункт зв'язку державної пожежно-рятувальної частини №6 надійшло повідомлення від школяра Давида Оврачука, – інформує Район.Ківерці з посиланням на Ківерцівський РВ УДСНС.

Хлопчик розповів про те, що під час прогулянки з друзями на колишньому консервному заводі, який в даний час не працює (місто Ківерці, вулиця Квітнева), вони знайшли чоловіка.

Інформація підтвердилось, коли на місце пригоди прибули рятувальники. Потерпілий лежав у так званому підвальному приміщенні, яке утворилося внаслідок обвалу битонної плити, й не міг самостійно піднятися.

На місце пригоди прибула карета швидкої. Спільними зусиллями медиків та рятувальників чоловіка дістали з ями і госпіталізували до Луцької районної лікарні в приймальне відділення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 10 Вересня 2017 15:18
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus