USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

У Ківерцях модернізують каналізаційну мережу

3 Листопада 2022 19:22
У рамках модернізації каналізаційної мережі міста Ківерці проводять роботи з технічного обслуговування зовнішніх мереж водовідведення на вулиці Індустріальна.

Під час робіт передбачено перемикання у нову законсервовану гілку каналізаційної мережі на вул. Кравчука – пров. Кравчука – вул. Індустріальна, оскільки трасування попередньої мережі водовідведення проводилось понад 35 років тому і вона перебуває у зношеному (аварійному) стані.

Окрім цього ведуться роботи на каналізаційній насосній станції, що розташована на розі вулиць Озерна-Індустріальна, де встановлюється спеціальне глибинне помпове обладнання для перекачування нечистот у центральну мережу водовідведення.

Відновлювальні роботи в місцях встановлення додаткових оглядових колодязів здійснюватимуться по завершенню будівельних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Славік Показати IP 4 Листопада 2022 21:47
В лікарні на зборах мер Ківерець ОЛЕКСАНДР КОВАЛЬЧУК сказав що не має грошей щоб платити медичним працівникам. А на всякі інші справи в них гроші є. ДЛЯ ЧОГО ЦЕЙ ПІАР МИ РОБИМ ПАРКАН ТРОТУАР КАНАЛІЗАЦІЮ МИ ТАКІ МОЛОДЦІ. А ГРОШЕЙ ДЛЯ МЕДИКІВ В НАС НЕМА. МАФІЯ!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus