USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Ківерцях комунальники зрізали дерева та потрощили пам'ятники

28 Червня 2018 16:09
У Ківерцях комунальники зрізали дерева на кладовищі та потрощили пам'ятники, повалили хрести, залишили гори гілля на гробницях.

Про це пише Район.Ківерці.

Жителька Ківерець Даша Захарчук каже, коли прийшла на старе кладовище була просто шокована роботою комунальників. На думку жінки, їх праця перетворилася на справжнісінький вандалізм.

«Сьогодні були на старому кладовищі і обурені роботою наших комунальників, які аби-як порізали дерева і покидали їх на пам‘ятники, хрести, гробниці. Це просто жах. Побиті пам‘ятники, погнуті хрести, 1,5-метрові завали на гробницях, оградки на дорозі, вивернуті хрести. Це те, що нас зустріло на кладовищі», – каже жінка.

Не задоволені роботою комунальних працівників й інші жителі Ківерець. Ківерчанка Яна каже, на вулиці Соборності, де вона працює, зрізане гілля не прибирають вже два тижні.

«Листя летить як не в обличчя, то в офіс. Гниє вже другий тиждень. Їздять тут через день, але ніхто голову поверне і скаже: ми листя забули, треба забрати», – обурюється дівчина.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 28 Червня 2018 16:23
Наказувати треба, і то серйозно. Як фірму, так і персонально виконавців. Від різноробочого до директора. По-іншому цей народ культурі не навчити
Небайдужа Показати IP 28 Червня 2018 19:36
Підтримую! Так з ними і треба вчиняти
ігор луцький Показати IP 29 Червня 2018 00:44
В с.Жидичин те саме було.
Ківерчанка Показати IP 29 Червня 2018 07:32
Основне їм треба було забрати стовбури багаторічних дубів, а гілляччя їх не цікавить. А за пам'ятники, то потрібно писати скарги, щоб вони відшкодували і зробили порядок на кладовищі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus