USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.45 10.62

У Ківерцях горів легковий автомобіль

4 Листопада 2020 12:14
Третього листопада на території Волинської області трапилося 6 пожеж.

Про це повідомляє Управління ДСНС у Волинській області.

Зокрема, у селі Зачернеччя Любомльського району працівники 10-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Любомля ліквідували пожежу у дерев'яній господарській споруді. Імовірно, пожежа трапилася внаслідок необережного поводження з вогнем невстановленими особами.

Минулої доби о 10:01 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу у дерев'яному житловому будинку на вулиці Івана Франка в смт Стара Вижівка. За 2 хвилини на місце події прибули працівники 16-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Стара Вижівка Управління ДСНС України у Волинській області. На момент прибуття вогонь, що виник на горищі будівлі, охопив елементи перекриття на незначній площі. Рятувальники локалізували пожежу за 4 хвилини, а ще за 15 – ліквідували.

Імовірно, пожежу спричинили недоліки конструкції пічного опалення.

О 20:45 до Служби 101 надійшло повідомлення про пожежу у підвалі п'ятиповерхівки на вулиці Мечникова у Ковелі. Загорання ліквідували рятувальники 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля Управління ДСНС України у Волинській області у складі ланки газодимозахисної служби. За попередніми даними, пожежа трапилася через необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Крім того, минулої доби у селі Липляни Ківерцівського району рятувальники ліквідували пожежу легкового автомобіля, а в селі Підгайці Луцького району ще одне загорання легкового авто очевидці погасили до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів.

4 листопада о 02:06 до Служби 101 надійшло повідомлення про те, що у приміщенні гаража на вулиці Квартальній у місті Ківерці горить легковий автомобіль. Уже за 17 хвилин ківерцівські вогнеборці локалізували пожежу, а о 02:35 остаточно її локалізували.

Завдяки оперативним діям працівників пожежно-рятувальної служби вдалося зменшити збитки від пожежі – вогонь встиг лише пошкодити автомобіль, а також перекриття та покрівлю на незначній площі господарчої будівлі, дерев’яні гаражні ворота.

Причина виникнення пожежі – встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus