USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У Ківерцях дорогу на одній з вулиць не ремонтували ще з минулого століття

17 Липня 2020 21:00
У Ківерцях дорога на вулиці Гоголя не ремонтували ще з минулого століття, тому після дощу там постійно утворюються ями та калюжі.

Місцеві вимагають заборонити рух транспорту вулицею, повідомляє Суспільне Волині.

Місцевий житель Ігор Мірчук повідомив, що вулицею Гоголя проїхати не можуть автомобілі швидкої допомоги та пожежної. Декілька разів разом із сусідами вимощували дорогу цеглою, але результату це не дало.

«Скільки я тут, то я тут дороги не бачила, ніколи тут ніякої дороги не робилося. Мається на увазі зі сторони комунальних якихось служб. Якщо щось вимощувалось, вкладалось, то лише силами самих мешканців», - розповідає жителька вулиці Людмила Якимчук.
У Ківерцівській міській раді підтвердили - жодного разу не виділяли гроші на капітальний ремонт проблемної вулиці.

Зі слів міського голови Володимира Жгутова, дорогу вкладуть щебенем в серпні.


На заваді ремонту може стати місцевий ярмарок. Автівки, якими приїздять торгувати, розбивають невідремонтований шлях. «Тому люди звернулися із заявою до поліції - заборонити в'їзд на вулицю», - каже житель вулиці Ігор Мірчук.
Поліцейський офіцер громади Ківерець розповів: нині вирішують питання про встановлення знаків про заборону в’їзду на вулицю. Нині поліцейські обмежуються попередженням, згодом порушників штрафуватимуть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 18 Липня 2020 10:48
щоб не ремонтувати дорогу,треба просто заборонити по ній проїжати)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus