USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.75

У Херсоні росіяни спалюють тіла, щоб приховати свої втрати, – розвідка

7 Липня 2022 14:58
У тимчасово захопленому Херсоні російські військові спалюють тіла, щоб приховати свої втрати.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зауважили у розвідці, для приховування реальної кількості втрат загарбники регулярно спалюють тіла вбитих військових. «На околицях міста неодноразово помічено місця з великою кількістю обгорілих залишків людей. Точно ідентифікувати їхню приналежність складно через значні пошкодження від вогню», – ідеться в повідомленні.

Ці тіла привозять вантажними автомобілями з місцевого СІЗО. Щоб приховати факти навмисного спалення тіл, представники російської армії намагаються видати це за наслідки артилерійських обстрілів та подальших пожеж. На місці подій спочатку чувся потужний вибух, після цього виникала пожежа. Доступ службовців МНС для ліквідації пожежі забороняється.

У Херсоні продовжується переоформлення медичних закладів та пошук медпрацівників. У зв’язку з тим, що велика кількість лікарів не погодилися працювати на противника та виїхали з тимчасово захоплених територій, ситуація стає критичною. Зокрема, відзначається сильний брак анестезіологів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus