USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Херсоні перевізники жорстоко побили волонтера, який евакуював людей безкоштовно

18 Червня 2023 09:35
У Херсоні побили відомого волонтера, який безкоштовно перевозив людей із небезпечних територій області. Нападниками виявились двоє перевізників, обурених «конкуренцією».

Голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у відеозверненні повідомив обставини інциденту.

«У п’ятницю побили відомого волонтера, який безкоштовно перевозив з небезпечних територій Херсонщини людей. Били підло, удвох, поки він не впав, і ще продовжували бити ногами. Нападники вже встановлені. Вони заробляють на пасажирських перевезеннях, користуючись горем, що спіткало наших людей під час російської агресії. Поліція розбирається з нападниками, зареєстровано кримінальне провадження за ч. 2 статті 296 хуліганство... Наголошую всім мешканцям Херсонщини – в нас евакуація безкоштовна, не потрібно платити тим, хто наживається на людській біді».
В місцевій поліції розповіли подробиці «хуліганських дій у районі автовокзалу».

«16 червня близько 16-ї години 42-річний житель обласного центру приїхав із пасажирами до міжміського автовокзалу. Там до нього підійшли 35-річний раніше судимий херсонець та ще один невідомий. Між чоловіками спалахнув конфлікт щодо пасажирських перевезень, який переріс у переслідування на автомобілях та бійку. За кілька годин після інциденту постраждалий самостійно звернувся до лікарні, де йому встановили діагноз: множинні забійні рани м’яких тканин голови та тіла, забій нижнього щелепного суглобу», – йдеться в повідомленні.

При цьому писати заяву за фактом його побиття чоловік відмовився. Однак поліцейські зареєстрували кримінальне провадження.

На інцидент також відреагувала в своєму Telegram-каналі віцепрем’єрка Ірина Верещук. Вона висловила сподівання, що нападників покарають за законом.

«Держава має показати, що вона сильніше тих двох мерзотників. Звертаюсь до херсонського силового блоку. Я знаю, що ви в змозі швидко навести лад. Якщо ми з вами сказали, що евакуація для людей безкоштовна, то значить безкоштовна. Якщо хтось там не погоджується, то поясніть їм так, щоб зрозуміли. Люди мають бачити, що влада є владою!» – написала Верещук.

Наразі на Херсонщині триває ліквідація наслідків підриву росіянами Каховської ГЕС. Енергетики потроху підключають будинки до електрики, звідки відступила вода, а криміналісти шукають тіла загиблих внаслідок підтоплення людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Просто Показати IP 18 Червня 2023 11:19
Скільки ще часу і подій потрібно, щоб цих уркаменів поставити на своє місце??? В нашій країні цю шваль потрібно було першими на 0 відправити.
Патрiот до Просто Показати IP 18 Червня 2023 12:17
Вас вiдправлять,не переймайся дитя пропаганди.
Ольга до Патрiот Показати IP 18 Червня 2023 17:51
ще один диванний "патріот"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus