USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Харкові прощаються із загиблими в авіакатастрофі АН-26 біля Чугуєва

6 Жовтня 2020 12:07
У Харкові на площі Свободи проходить церемонія прощання з офіцерами і курсантами Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба, які загинули 25 вересня в авіакатастрофі АН-26 біля Чугуєва.

Про це повідомляє Бабель.

В авіакатастрофі загинули 19 курсантів з різних регіонів України та 7 членів екіпажу. Єдиний, хто вижив, — 20-річний курсант Вʼячеслав Злочевський.

Із курсантом Віталієм Вільховим попрощались 29 вересня. Він помер у лікарні від отриманих опіків наступного дня після катастрофи — 26 вересня. Похорони інших загиблих відбуваються 6 жовтня, адже до цього їхні тіла ідентифікували.

Нагадаємо, увечері 25 вересня в Харківській області літак АН-26 Повітряних сил ЗСУ розбився при заході на посадку. Він упав за два кілометри від військового аеродрому. Віцепремʼєр-міністр Олег Уруський, який очолив урядову комісію з розслідування обставин і причин авіакатастрофи, заявив, що причиною трагедії могли стати технічні несправності, «які мали місце». Також він зазначив, що до несправностей додався «людський фактор».

Також зазначимо, що експерти закінчили розшифровувати чорні ящики з літака, звіт мають оприлюднити наприкінці жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus