USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.72

У Харкові косметологиня під час процедури випадково вбила клієнтку

Сьогодні 12:03
Харківська обласна прокуратура повідомила про підозру 33-річній жінці за фактом вбивства клієнтки з необережності. Підозрювана – косметологиня.

Про це пише пресслужба прокуратури.

Слідство встановило, що 16 березня клієнтка прийшла в салон у Харкові на косметологічну хірургічну процедуру, яку проводять під місцевою анестезією.

Косметолог не визначила масу тіла клієнтки й не зробила розрахунку дози анестетика, а потім без спеціальних лабораторних досліджень та алергопроб почала процедуру. Разом з тим жінка не мала закінченої медичної освіти й дозволу на проведення анестезії.

Читати ще: Лучанка вимагає закрити стоматологію, через яку ледь не помер її трирічний син

Як зазначають у прокуратурі, підозрювана ввела клієнтці в короткий проміжок часу близько 20 ін’єкцій – це перевищило рекомендовану концентрацію препарату у розчині щонайменше в 15 разів.

Коли клієнтці вводили місцеву анестезію, вона поскаржилася косметологу, що їй стає зле. Попри це фігурантка продовжила вводити анестетик і вийшла з кабінету на 10–15 хвилин. Протягом цього періоду загибла кричала, задихалася, її судомило. Вона втратила свідомість, і лише після цього їй ввели протиалергійні препарати. Згодом у салон викликали «швидку». Дорогою до лікарні потерпіла померла.

Висновок комісійної судово-медичної експертизи – жінка померла через гостре отруєння препаратом-анестетиком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP Сьогодні 13:05
природний відбір

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus