USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

У Канаді людей щеплюватимуть третьою дозою вакцини проти COVID-19: чи можна відмовитись

5 Листопада 2021 11:38
Канадська провінція Онтаріо планує вакцинувати більшість населення так званою «бустерною» дозою вакцини проти коронавірусу. Вводити третю дозу хочуть почати протягом найближчих місяців.

Про це заявив головний санітарний лікар Онтаріо Кіеран Мур, пише ТСН.

Планується, що спершу вакцинуватимуть третьою дозою найвразливіші групи населення. Приміром, вже поточного тижня записатися на третє щеплення зможуть люди віком від 70 років, медики, представники корінних народів, а також ті, хто був раніше вакцинований AstraZeneca.

«Уряд Онтаріо за погодженням з головним медичним працівником охорони здоров’я розширює право на повторні дози вакцини проти COVID-19 для додаткових груп осіб із високим ризиком, від 6 листопада 2021 року, забезпечуючи їм додатковий рівень захисту проти Delta-штаму», – йдеться в заяві уряду.

За планом, усі жителі Онтаріо, які старші 12 років і отримали другу дозу не раніше, аніж пів року тому, зможуть записатися на «бустерне» щеплення вже на початку 2022 року. Утім, ця норма буде не обов’язковою. Ті, хто вже мають два щеплення, вважаються повністю вакцинованими.

«Щоб забезпечити кожній людині найкращий захист, навчаючись жити з вірусом у довгостроковій перспективі, ми готові розширити право на повторний курс на всіх жителів Онтаріо, які очікують клінічних рекомендацій, а цього тижня право на участь буде розширено для осіб, які мають підвищений ризик зараження COVID-19», – сказав Кіеран Мур.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 5 Листопада 2021 13:31
Ну і що? У нас зате спрацює природний відбір, реанімації повні невакцинаваними!
555 до Анонім Показати IP 5 Листопада 2021 14:34
Тоді давайте взагалі не лікувати несвідомих громадян. П"єш, куриш, ведеш нездоровий спосіб життя - лікуйся сам і не рипайся в лікарню. Потрапив в аварію - а треба було правил ДР дотримуватись, сам винен. Народила слабку дитину - не рятувати, нащо нам слабке покоління. Хворіють і вакцинові, і до речі, теж важко. Так що відчепіться вже з тією агітацією, бридко слухати вже.
999 до 555 Показати IP 5 Листопада 2021 15:39
Вакциновані хворіють, АЛЕ в легкій формі. А всі реанімації забиті не вакцинованими. І ДА, там є й вакциновані, але то переважно ті, хто КУПИВ сертифікат про щеплення.
Борис до 999 Показати IP 5 Листопада 2021 22:10
Це неправда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus