USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.53

У гуртожитку військового полігону «Десна» пролунав вибух, є загиблий

24 Серпня 2020 23:10
У понеділок, 24 серпня, в одному з гуртожитків 169-го навчального центру «Десна» стався вибух, в результаті якого загинув один військовослужбовець, ще троє осіб отримали травми.

Як повідомили у пресслужбі центру, причиною вибуху стала «особиста недбалість та нехтування заходами безпеки військовослужбовцями», пише НВ.

«В результаті один військовослужбовець загинув, ще двоє зазнали поранень різного ступеню важкості. Також постраждала цивільна дівчина, яка перебувала в гостях у одного з військовослужбовців. Нині вона перебуває у важкому стані», — заявили у центрі.

На місці вибуху працює керівництво навчального центру, командування Сухопутних військ та поліцейські.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Шо їм Показати IP 25 Серпня 2020 07:54
Вже тепер не вистачає всі на зарплатах , пільгах ,групах ,пайках,на комфортних гуртожитках
Пилип Орлик Показати IP 25 Серпня 2020 08:17
А чому ви не вказуєте, що це був за вибух від чого пролунав вибух, тим більше, що одна людина загинула: педарта, граната, динаміт чи виток газу. Якщо немає повної інформації, то для чого лякати читачів. Судячи по тому, що це полігон і вибух пролунав у кімнаті військового гуртожитку, то можливо знову і знову наші доблесні захисники грались гранатою один поперед другого, та ще й при дівчині. Що це за такі військові, звідки їх понабирали, з якого села, їм би їздити на підводі і гній перевозити від корівника до поля.
Народна прокуратура Показати IP 25 Серпня 2020 09:54
До Пилип Орлик. От саме такого "Нюютона" як ти там і не вистачає, укладай контракт і вперед - змінювати обличчя ЗСУ !
Пилип Орлик для "Нар Показати IP 25 Серпня 2020 10:41
До дорогого нашого "Народна прокуратура". Я для вашого відома своє відслужив батьківщині. За 30-ть років безперервної служби в ОВС пішов на пенсію у званні підполковника. Принаймі за роки своєї служби ганебних таких випадків я приповнити не можу. А зараз на кожному кроці вибухи від гранати чи ще від чогось кращого.
Сержант Показати IP 25 Серпня 2020 11:20
Ну що тут можна сказати, немає порядку і армії так само, як і в державі.Черговий раз понапивались, от і результат, дехто вже ніколи не протвкрезіє, зіграв в ящик. Розказував знайомий, який там був, що коли туди вперше приїхав, то його чуть не вирвало від воні мочі і не лише. Безпробудне п'янство, живуть в срачі і воні. Такі от реалії. Тому, на жаль, нічого дивного.
До Пилипа Орлика Показати IP 25 Серпня 2020 21:59
Цікаво тоді чого всі командири батальйонів (дивізіонів) за винятком командира рвб шо 51 мсд шо 51 омбр ледве дотягували до 20-и шо в календарному шо пільговому і чекали ту двадцятку як полонені шталага. А ви шановний закрили 30 календарів ви шось не договорюєте , ви або пестун долі або якось не так служили
До сержанта Показати IP 25 Серпня 2020 22:02
Це шо ви сказали то першим почалось у вашій 51 омбр ,можете *пишатись* то решта військових частин брали приклад з нас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus