USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Грозі на Харківщині завершили рятувальні роботи: загинула 51 особа, серед них – 1 дитина

5 Жовтня 2023 21:20
Рятувальники припинили пошуки людей під завалами у селі Гроза на Харківщині, куди у четвер поцілили російські загарбники.

Про це повідомляє ДСНС України.

«Станом на 19:50 у с. Гроза Куп’янського району аварійно-рятувальні роботи завершено», – йдеться у повідомленні.

Рятувальники повідомили, що всього загинула 51 особа (з них 1 дитина 2017 р.н.), постраждало 6 осіб.

Нагадаємо, російські війська у четвер близько 13:30 вдарили по продуктовому магазину і кафе у селі Гроза Куп’янського району, де перебувало багато цивільних.

РБК-Україна з посиланням на коментар речника Харківської обласної прокуратури Дмитра Чубенка повідомляє, що в кафе проходили поминки через перепоховання загиблого українського військового. На поминках був присутній син загиблого, який також був військовим.

«Поминки були через перепоховання загиблого українського військового. До цього його було поховано у Дніпрі, а родичі бажали здійснити перепоховання у селі звідки він родом», – розповів він.

Речник прокуратури додав, що поховання організовувала сімʼя загиблого військового, а саме син та дружина.

«Син перепохованого також був військовим. Син разом зі своєю дружиною та матірʼю були в кафе і загинули від влучання ракети», – додав Чубенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 6 Жовтня 2023 05:38
Світ недооцінює небезпеку від цього комуняцького виб*дка - лідера рф.. Порівняно з ним покійний бен Ладен може здатись хлоп"ям з брудною попкою..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus