USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У громаді на Волині відкрили меморіальні дошки двом загиблим Героям

29 Грудня 2023 12:34
28 грудня в селі Павлівка відбулася важлива для людських сердець подія – відкриття на фасаді меморіальної дошки, щоб закарбувати пам’ять про колишнього випускника, загиблого воїна Олексія Мельничука.

Про це інформують у громаді.

Скорботні заходи розпочались з заупокійної молитви на кладовищі села Павлівка, яку відслужив настоятель церкви Архістратига Михаїла отець Петро Пшеничка. Після спільної молитви присутні вирушили до закладу освіти, де відбулась урочиста церемонія відкриття. Почесне право відкрити меморіальну дошку надали рідним Олексія: мамі Надії, батькові Андрію, сестрі Софії та братові Івану.

На завершення заходу присутні поклали квіти до меморіальної дошки на знак пам’яті про безцінний героїчний вчинок Героя.
Читати ще: Загинув у день народження: в селі поблизу Луцька відкрили меморіальну дошку Герою Олегові Корецькому

Днями раніше, 24 грудня, у річницю загибелі воїна-захисника Віктора Шульгана в селі Трубки відкрито меморіальну дошку, яку встановили на фасаді місцевої гімназії.

Скорботні заходи розпочалися на місцевому кладовищі, де спочиває вічно молодий хлопець Вітя. Після чого, присутні попрямували до місцевої школи, де освячення та відкриття дошки провів настоятель Свято-Покровського храму селища Іваничі отець Андрій Мельничук разом із священнослужителями громади. Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано рідним загиблого захисника.

По завершенню церемонії відкриття присутні поклали квіти до меморіальної дошки, яка назавжди залишиться пам’ятним символом героїзму воїна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus