USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.55 10.67

У громаді на Волині розпочали ремонтувати дорогу

1 Липня 2023 14:09
У червні розпочали капітальний ремонт дороги місцевого значення Орані-Новосілки у Володимирській громаді.

Про це інформують у Службі місцевих автомобільних доріг у Волинській області.

«Загальна протяжність ремонту – 2,5 км. Роботи розпочали у червні, плануємо закінчити до кінця літа. Це перший капітальний ремонт із часу повномасштабного вторгнення.

Коштів, які цього року виділили на капремонти з держбюджету, недостатньо, щоб реалізувати всі заплановані проєкти. Тому ми пропонуємо громадам долучатися до співфінансування, щоб пришвидшити роботи. Із бюджету Володимирської громади виділили 15 млн грн на ремонт цієї дороги, це 20% від загальної вартості проєкту», – прокоментувала директорка ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» Оксана Грицюк.
Читати ще: Міст на шляху з Луцька до Львова відкриють для легковиків та автобусів

«Ця дорога була у вкрай занедбаному стані. Тут курсує шкільний автобус, довозить дітей до Суходільської школи, і були постійні нарікання на якість дороги. Також багато мешканців сіл працює на місцевій птахофабриці, і цією дорогою забезпечують їхній доїзд на роботу. Тому прийняли рішення виділити кошти на ремонт», – розповів голова Володимирської громади Ігор Пальонка.

Проєктом передбачено будівництво дорожнього покриття, системи водовідведення, пішохідні доріжки та сучасне лед-освітлення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus