USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.55 41.90
  • PLN 10.45 10.60

У громаді на Волині лагодять міст, що не знав ремонту понад 40 років

25 Квітня 2023 18:15
На автомобільній дорозі Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ у селі Лобачівка Берестечківської громади відновлюють залізобетонний міст.

Про це повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури області.

За ремонт узялися наприкінці минулого року. Тоді розпочали, а цьогоріч завершили роботи з підсилення опор. Нині мостовики працюють над відновленням прогонової будови правої частини цієї штучної споруди.

Попереду – роботи з влаштування гідроізоляції, відновлення підходів до споруди, асфальтування проїзної частини, влаштування бетонного тротуару, бар’єрного та перильного огороджень. Такі роботи проведуть і на лівій частині мосту.

Цей шестиметровий міст у селі Лобачівка побудовано 1980 року. Відтоді його не ремонтували.

Рух транспорту через міст в обох напрямках здійснюється однією (наразі лівою) смугою руху, тому водіям варто бути обачними та уважно стежити за дорожніми знаками на ділянці проведення ремонтних робіт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus