USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У громаді біля Луцька попрощалися з 22-річним воїном, який загинув на Луганщині

31 Грудня 2023 21:41
Сьогодні в Берестечківській громаді провели в останню дорогу Героя – солдата, розвідника-кулеметника 1-ї групи, 1-го взводу, 1-го батальйону розвідки спеціального призначення Національної гвардії України Андрія Охотинського.

Про це повідомили в громаді.

Волинянин на Луганщині внаслідок мінометного обстрілу позицій отримав поранення несумісне з життям. 27 грудня 2023 перестало битися серце Андрія.

І сьогодні в останню земну дорогу у невимовному горі жителі громади проводжали свого Героя.

Проводжали Андрія сотні людей: рідні, близькі, знайомі, друзі, побратими. Всі прийшли віддати йому шану.

Поховали Героя на місцевому кладовищі в Берестечку. У мить прощання звучав Державний Гімн України та триразові залпи почесної варти.

«Пам’ять про нього назавжди залишиться в наших серцях. Щиро співчуваємо рідним та близьким Героя, який віддав своє життя за Україну. Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!» – йдеться у повідомленні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus